Olomoucké pivní lázně

Jen to nejlepší pro tělo a duši v pivní koupeli a solné sauně s ochutnávkou piva a masáží v příjemném prostředí pivních lázní. 

Pivní lázně – to pravé pro Vás

Lázeň, která je pro Vás připravena ve dřevěných stylových vanách, má mnoho uvolňujících a blahodárných účinků na tělo i duši a je připravena kromě jiných esenciálních živin i z pravého černého piva obohaceného o pivní kvasnice.

Celá lázeň je provoněna chmelovou vůní, která v podobě chmelových lístečků z chmelových šišek rozvíjí Vaše smyslné představy a přenáší Vás o mnoho let zpět do dob Vašeho mládí.

Pivní lázně přinášejí požitek i uvolnění. Pokožka je uvolněná a vláčná, jen a jen se ji dotknout a procítit její hebkost. 

Poukazy do pivních lázní můžete zakoupit v našem e-shopu.
Mírné osvěžení pivní lázně v podobě 2 piveček ze zdejšího pivovaru Vás určitě také osvěží a ještě podtrhne emoce, které ve Vás dřímaly a nedostaly průchod Vaší myslí.

Takto po 40 minutách plných rozkoše určitě neopovrhnete krátkým odpočinkem v solí provoněné sauně, která je prohřátá jen na teplotu 60°C.

Zde je místo setkání se s přáteli a kolegy, možnost se seznámit nebo si jen tak nezávazně pohovořit po dobu dalších až 30minut.

Zbytek procedury pivní lázně je doporučen strávit v odpočívárně s lehkým spánkem a sny, které si chcete nechat zdát.

Pro celkové podtržení celé procedury je pro Vás ještě připravena 30 min. relaxační pivní masáž, která je možná pouze po předchozí tel. domluvě s obsluhou lázní. Není zahrnuta do ceny vstupenky do pivních lázní a je hrazena zvlášť. 

Pivní lázně Olomouc

krásný dárek pro každého

Dárkový poukaz na pivní lázně si můžete zakoupit osobně v pivovaru na baru nebo v pracovní době u obsluhy lázní . Poukaz je bez masáže. Masáž si můžete dodatečně  objednat na den koupelí. 

Relaxace i poznání

Zákazníci, kteří mají zájem navštívit Olomouc, prohlédnout si historickou část města, uvolnit se v pivních lázních, potěšit se posezením a ochutnávkou piv a jídla v našem pivovaru si mohou zajistit ubytování ve stylovém Hotelu Arigone jen 150m od pivovaru a lázní.

Hotel Arigone Univerzitní 234/20, 779 00 Olomouc www.arigone.cz

Těšíme se na Vaši návštěvu, pivní lázně jsou zde pro Vás a Vaši relaxaci.
Naše webové stránky vloží soubory cookie do vašeho prohlížeče nebo zařízení, pokud máte tuto funkci v nastavení prohlížeče aktivovanou. Tyto soubory cookie používáme ke zlepšení funkčnosti těchto webových stránek, analýzám a pro zájmově orientovanou reklamu. Přečtěte si více